Sport kort 29 september: Forza Amersfoort onderuit, Gehandhaafde UVV wint

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

BASKETBAL

UBALL uit Utrecht heeft in de promotiedivisie met 78-58 gewonnen van Harlem Lakers. UBALL staat vierde in de promotiedivisie.

BADMINTON

Forza Amersfoort heeft in eigen huis verloren van Duinwijck. De Amersfoorters gingen met 5-3 onderuit. Forza Amersfoort is de nummer vijf van de competitie.

HONKBAL

UVV heeft in de degradatiepoule van de overgangsklasse met 5-2 gewonnen van The Hawks. De Utrechters staan zesde in de poule. Eerder deze week hadden ze zich al veilig gespeeld.

SOFTBAL

De vrouwen van Quick Amersfoort hebben zaterdag met 8-4 verloren van Hoofddorp Pioniers. Het tweede duel wist Quick wel te winnen tegen Pioniers: 7-4. In dezelfde competitie gingen de Biltse vrouwen van Centrals er met de winst vandoor tegen UVV: 9-7. Het tweede duel werd gewonnen door UVV: 9-2. Centrals staat zesde, UVV zevende. Quick is de hekkensluiter.

VOLLEYBAL

In de topdivisie hebben de mannen van MKB Accountants/VCV uit Veenendaal met 3-0 verloren van Hengelo. VCV staat onderaan de ranglijst.
Bij de topdivisie van de vrouwen ging VV Utrecht er met de winst vandoor tegen VoCASA. De Utrechtse vrouwen waren in de vijfsetter met 3-2 te sterk. VV Utrecht staat na twee duels achtste.

VELDKORFBAL

In de hoofdklasse A heeft OVVO/De Kroon uit Maarssen gelijkgespeeld tegen Mid Fryslan. Het werd 18-18. OVVO staat vijfde op de ranglijst.
SDO/Blijwerkt uit Kamerik heeft met 17-15 nipt verloren van Sporting Delta. Tweemaal Zes ging tegen 27-16 met een groot verschil onderuit tegen DSC. Tweemaal Zes staat zevende, SDO is de hekkensluiter.
Hoofdklasse B
SDO/Blijwerkt - Sporting Delta
DSC - Tweemaal Zes
Deze pagina wordt voorzien van updates.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.