Geen doelpunten bij Jong FC Utrecht - MVV

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de Galgenwaard gelijk gespeeld tegen MVV Maastricht. Na 90 minuten stond de 0-0 eindstand op het scorebord. Het is het tweede gelijkspel van deze competitie voor de ploeg van trainer Robin Pronk.
Trainer Robin Pronk sprak na afloop met verslaggever René van den Berg
Jong FC Utrecht speelde een moeizame eerste helft, waar het maar moeilijk onder de Maastrichtse druk wist uit te komen. In de tweede helft was Jong FC Utrecht de bovenliggende partij en had het zelfs meer verdiend dan het gelijkspel.
Zo zag Sylian Mokono een schot op de paal belanden. Ook Sylla Sow kreeg nog een goede kans om de scoren, maar strandde op MVV doelman Koopmans.
Na een moeizame start ontwikkelt de ploeg van Robin Pronk zich wel in de eerste divisie. Jong FC Utrecht staat nu zestiendevers op de ranglijst met evenveel punten als Jong AZ.