RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ubbergen en Kruys praten over reserverol: "Niet slaand uit elkaar gegaan"

VEENENDAAL - Keeper Rodney Ubbergen heeft de training bij DOVO weer hervat. De doelman werd afgelopen weekend door trainer Gert Kruys buiten de basis gehouden, waarna Ubbergen zijn tas pakte en van het sportpark vertrok. Komend weekend keept hij in het tweede elftal van de Veenendalers.

Naar eigen zeggen was het een acute migraineaanval door stress, veroorzaakt door het slechte nieuws dat Kruys kwam brengen. Ubbergen, die lange tijd de eerste keus was bij de Veenendaalse derdedivisionist, begreep het niet en vond zich respectloos behandeld.

150% INZET
Na het weekend keerde Ubbergen terug op de training, waarbij trainer en speler elkaar gesproken hebben. "Hij heeft zijn zegje gedaan, ik heb geluisterd", zegt de doelman tegen het AD. "We zijn niet slaand uit elkaar gegaan. Dat ik weer op het veld sta, zegt genoeg. Ik heb een contract bij DOVO en ben niet iemand die zeg: ik train niet meer of ik gooi er met de pet naar. Daar heb ik alleen mijzelf mee. Ik ga nu voor 150% inzet."

TWEEDE TEAM
Kruys koos zaterdag voor Koen Hagelstein onder de lat tegen Harkemase Boys. De wedstrijd werd uiteindelijk met 4-2 gewonnen, nadat DOVO binnen no-time tegen een 2-0 achterstand aankeek. Aanstaande zaterdag, bij het uitduel tegen de amateurs van Ajax, ontbreekt Ubbergen nog. Na het overleg met de technische leiding is besloten dat hij dit weekend in in het doel staat bij het tweede team van†DOVO, meldt de Gelderlander.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -