RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Derde divisie: DOVO wil aanhaken, Eemdijk op zoek naar eerherstel

1/2
VEENENDAAL - In de Derde divisie gaat DOVO zaterdag op bezoek bij de amateurs van Ajax. Eemdijk speelt in Hendrik Ido Ambacht tegen ASWH, de komende bekertegenstander van FC Utrecht.

DOVO
Na twee zeges op rij moet DOVO doorpakken om aan te haken bij de top in de Derde divisie. Uit tegen promovendus Ajax moeten de Veenendalers in staat zijn om drie punten aan het totaal toe te voegen. Maar het is ook oppassen; de Amsterdamse promovendus won dit seizoen weliswaar nog geen wedstrijd, op de eigen Toekomst is de ploeg nog ongeslagen.

Ajax en DOVO zijn oude bekenden. In de voorbije seizoenen troffen de ploegen elkaar drie keer in de hoofdklasse. De laatste ontmoeting, in het seizoen 2015/2016, eindigde in 3-3.

DOVO-trainer Gert Kruys kan nog niet beschikken over de geblesseerde aanwinst Nassir Maachi. Doelman Rodny Ubbergen is er ook niet bij. Hij keept in het tweede, nadat hij zich vorige week ziek meldde toen hij hoorde dat hij niet in de basis zou starten.

EEMDIJK
Voor Eemdijk stond de afgelopen week in het teken van het likken van wonden, na de 0-9 thuisnederlaag tegen DVS'33. De promovendus, die nog altijd wacht op de eerste zege in de Derde divisie, kampt nog altijd met een waslijst aan blessures. Trainer Hans van Arum mist maarliefst acht spelers.

 Jasper Bolland ontbreekt nog altijd bij Eemdijk Jasper Bolland ontbreekt nog altijd bij Eemdijk | Foto: Orange Pictures

Eemdijk bezet momenteel de 16e plaats in de Derde divisie. ASWH, dat wordt getraind door Houtenaar Ceso Agterberg, staat op de negende plaats.

LIVE
Ajax - DOVO begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht. Bij ASWH - Eemdijk wordt om 15.00 uur afgetrapt. We houden u op de hoogte van het scoreverloop.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -