Defensieve zorgen voor IJsselmeervogels

Kevin van Diermen geblesseerd in de derby
Kevin van Diermen geblesseerd in de derby © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels kampt een week na de derby tegen Spakenburg (2-2) met defensieve problemen. Aanvoerder Kevin van Diermen, die tegen Spakenburg geblesseerd uitviel, is er niet bij. Zijn mogelijke vervanger Gévéro Markiet is een twijfelgeval. Als hij ook niet kan spelen zal Jeffrey Buitenhuis vermoedelijk in de basis starten.
Behalve Van Diermen is ook Kevin de Visser zaterdag tegen De Treffers niet van de partij als gevolg van een in de derby opgelopen blessure. De middenvelder heeft problemen met zijn enkel. De derde speler die wegens een blessure ontbreekt is Achraf Nejmi.
Kevin de Visser is geblesseerd
Kevin de Visser is geblesseerd © ijsselmeervogels.nl
De Vogels zijn na het gelijkspel van vorige week gezakt naar de tweede plaats op de ranglijst, maar de ploeg van Ted Verdonkschot is wel als enige Tweede divisionist nog ongeslagen. De Treffers staat na zes duels op de elfde plaats. De ploeg van trainer Anton Janssen boekte op vreemde bodem nog enkele zege.
Uit winnen lukte vorig seizoen wel op de Westmaat. IJsselmeervogels werd toen door de Groesbeekse formatie finaal van de mat gespeeld. Mede dankzij drie doelpunten van voormalig FC Utrechtspeler Cedric Badjeck werd toen 1-5.
IJsselmeervogels - De Treffers begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.