Hercules opnieuw met Vliegende Keep

Guy ten Kate, de Vliegende Keep
Guy ten Kate, de Vliegende Keep © Orange Pictures
UTRECHT - Guy ten Kate verdedigt ook zondag het doel van hercules. Hij vervangt bij de Utrechtse Derde divisionist Fons Mulder, die de laatste van twee duels schorsing uitzit.
Het is voor Hercules altijd spannend of Ten Kate beschikbaar is. De doelman is piloot en daardoor vaak op reis. Hij heeft daardoor de bijnaam 'de Vliegende Keep'. Afgelopen zondag verving hij Mulder ook. Dat ging 75 minuten heel goed. Tegen Dongen stond Hercules toen met 2-0 voor. Een rampzalig laatste kwartier leverde echter een 4-2 nederlaag op.
Zondag mag Hercules zich voor die nederlaag, en voor het 4-0 verlies van een week eerder tegen Quick, revancheren. Door die twee nulpunters is de ploeg van Jochem Twisker afgezakt naar het rechterrijtje, terwijl twee weken geleden een plaats in de top drie nog lonkte.
Tegenstander zondag is Blauw Geel'38. De Brabanders staan na vijf nederlagen op rij op de laatste plaats in de derde divisie. Maar laatste, dat was Quick ook toen Hercules daar op bezoek ging. De Utrechters zijn dus gewaarschuwd.
Het duel Blauw Geel'35 - Hercules begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.