DOVO onderuit tegen Ajax: "We zijn niet meer dan een middenmoter"

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - DOVO heeft zaterdag in de derde divisie A verloren van de Ajax-amateurs. De ploeg van trainer Gert Kruys ging in Amsterdam met 3-0 onderuit.
Verslaggever Arnold Schenk over het verlies van DOVO
Na een half uur spelen keek DOVO al tegen een 2-0 achterstand aan, en dat terwijl de Veenendalers de eerste tien minuten duidelijk de bovenliggende partij was. Ricardo Fransberg had de amateurs van Ajax een goede dienst bewezen door tweemaal te scoren.
In de tweede helft gingen de Veenendalers opzoek naar de aansluiting, maar het tegendeel gebeurde. Ajax kreeg een strafschop en DOVO moest met tien man verder na een rode kaart. Sonny Pronk benutte de penalty: 3-0.
Gert Kruys:"We zijn niet meer dan een middenmoter"
Trainer Gert Kruys baalde van de nederlaag: "We vergeten goed te verdedigen. We hebben genoeg mogelijkheden gehad. Na die oliedomme gele kaarten van Marley Berkvens was het gespeeld", zei de oefenmeester tegen RTV Utrecht. "Ik ben bijzonder teleurgesteld dat we de aansluiting met de top niet kunnen pakken. De realiteit is dat we niet meer dan een middenmoter zijn."
13' Ricardo Fransberg [1-0]
30' Ricardo Fransberg [2-0]
65' Sonny Pronk [3-0, penalty]
Roy Bakkenes:"Wat we vandaag hebben laten zien was helemaal niets"
DOVO staat in de middenmoot van de derde divisie A.
De overige uitslagen zijn hier te vinden.