GVVV speelt gelijk tegen FC Lienden

Roy Terschegget opende de score
Roy Terschegget opende de score © Geert Lommers
VEENENDAAL - De voetballers van GVVV hebben in de tweede divisie gelijkgespeeld tegen FC Lienden. De Veenendalers kwamen op eigen veld niet verder dan 2-2 tegen de streekgenoot, nadat het een 1-0 voorsprong uit handen gaf en in de slotfase een punt wist veilig te stellen.
Verslaggever Menno Schilder over GVVV - FC Lienden
Er leek geen vuiltje aan de lucht voor GVVV, dat na zeven minuten de leiding nam. Aanvoerder Roy Terschegget nam de bal van ongeveer 25 meter op de linkerwreef, waarna de bal de kruising in vloog. Zonder problemen behaalden de Veenendalers te rust.
Taoufik Adnane: "We doen onszelf tekort"
Kort na rust gaf Mart de Jong een penalty weg. Deze werd koeletjes benut door Milan Intezar, waardoor Lienden de stand weer gelijktrok. Voormalig prof Michiel Hemmen zette Lienden tien minuten later zelfs op voorsprong, waardoor GVVV in de achtervolging moest. Die jacht leidde zeven minuten voor tijd tot een nieuwe penalty, die door Rodny Hofman feilloos benut werd.
Roy Terschegget zag kansen: "We hadden ze liggen, dan moet je doordrukken"
GVVV - FC Lienden op Panhuis
GVVV - FC Lienden op Panhuis © RTV Utrecht / Menno Schilder
7' Roy Terschegget [1-0]
51' Milad Intezar, pen. [1-1]
62' Michiel Hemmen [1-2]
83' Rodny Hofman, pen. [2-2]
GVVV blijft door het gelijkspel in de middenmoot van de tweede divisie, met 9 punten uit zeven duels. Het verzuimt de aansluiting te maken bij de subtop.