RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sport Kort 6 oktober: Spannende regioderby in hoofdklasse korfbal, Squash Utrecht begint goed

PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

BADMINTON
Forza Amersfoort heeft in de eredivisie†van AviAir Almere met 6-2 verloren. Na acht wedstrijden staat Amersfoort op de zesde plek op de ranglijst.

Bij de topdivisie vrouwen was VV Utrecht ook te sterk voo Dynamo: 3-1. De Utrechtse vrouwen staan na drie wedstrijden†zesde op de ranglijst.

VOLLEYBAL
In de topdivisie heeft MKB Accountants/VCV uit Veenendaal Dynamo verslagen. De Veenendaalse mannen†waren met 3-0 te sterk. VCV staat negende in de topdivisie.

TAFELTENNIS
In de eredivisie hebben de vrouwen van VTV uit Maarssen gelijkgespeeld tegen DOZY Den Helder. Het werd 3-3. Scheepjeshof/SKF uit Veenendaal heeft in dezelfde competitie met 5-1 gewonnen van Vriendenschaar. SKF gaat aan de leiding in de eredivisie, VTV staat derde.

HANDBAL
In de eerste divisie heeft NHC, Nieuwegein Houten Combinatie, verloren. Koploper Hercules was met 47-31 te sterk. NHC staat voorlaatste op de ranglijst.

KORFBAL
In de hoofdklasse A heeft OVVO/De Kroon uit Maarssen SCO verslagen. Het wer 20-17. OVVO staat op de ranglijst vierde.

Tweemaal Zes uit Maartensdijk en SDO/Blijwerkt uit Kamerik speelden in de hoofdklasse B een regioderby tegen elkaar. Na een spannend duel wist Tweemaal Zes de overwinning uit het vuur te slepen: 20-19. Tweemaal zes staat zesde, SDO is de hekkensluiter van de competitie.


SQUASH
LetmedoIT/Squash Utrecht is het seizoen in de eredivisie goed begonnen. De Utrechtse vrouwen waren in het uitduel tegen DKTP-it/Max met 13-6 te sterk.


Deze pagina wordt voorzien van updates.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -