Veerkrachtig Hercules verliest na comeback

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
UTRECHT - Hercules heeft zondag het uitduel tegen Blauw Geel'38 in de derde divisie B verloren. De Utrechters knokten zich na een 3-0 achterstand nog terug tot 3-3, maar het verloor uiteindelijk alsnog met 5-3.
Verslaggever Arnold Schenk over het duel van Hercules
Een slechter begin had Hercules zich niet kunnen wensen. Het kwam al in de eerste minuut op 1-0 achterstand tegen Blauw Geel'38. Hercules kreeg in de eerste helft genoeg kansen, maar de ploeg van Jochem Twisker ging daar niet goed mee om. Blauw Geel'38 was met name gevaarlijk via counters en kwam zodoende al op 3-0 voorsprong in de eerste helft. Maar Hercules wist via Omar el Ghazouani in het eerste bedrijf nog de 3-1 te maken.
Walid Ould-Chikh: "Ik vond ons goed spelen vandaag"
Vlak na rust maakte Walid Ould-Chikh de 3-2 waardoor Hercules weer in een goed resultaat ging geloven. Diezelfde Ould-Chikh maakte een kwartier later ook de 3-3. Bizar genoeg stond Hercules vorig seizoen tegen Blauw Geel'38 in de rust ook met 3-1 achter en knokte de ploeg zich in de tweede helft ook terug tot 3-3. Dit seizoen wist het geen gelijkspel over de streep te trekken. Met nog iets meer dan een kwartier te spelen maakte Rick Polman namelijk de 4-3 voor Blauw Geel'38. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd bepaalde Dannt Verbakel de eindstand op 5-3.
Jochem Twisker: "De 4-3 deed wel iets met ons mentaal"
1' Rick Polman [1-0]
14' Koen van der Zanden [2-0]
30' Danny Verbakel [3-0]
38' Omar el Ghazouani [3-1]
58' Walid Ould-Chikh [3-2]
70' Walid Ould-Chikh [3-3]
73' Rick Polman [4-3]
90' Danny Verbakel [5-3]
Hercules staat in de derde divisie B op dit moment op de twaalfde plek.
Alle uitslagen uit de derde divisie zijn hier te vinden.