Crisis voor Utrechtse zondaghoofdklassers compleet na nieuwe nederlagen

© Geert Lommers
HOOGLAND/DE MEERN - Het gaat niet goed met de Utrechtse clubs die uitkomen in de hogere afdelingen van het zondagvoetbal. Hercules ging in de derde divisie B met 5-3 onderuit bij Blauw Geel'38 en ook de clubs in de hoofdklasse zitten in serieuze problemen na nieuwe nederlagen.

DE MEERN

In de hoofdklasse B stelde De Meern opnieuw bijzonder teleur. De ploeg van trainer Joël Titaley leed een 3-0 nederlaag op bezoek bij Baronie, dat derde staat op de ranglijst.
De Meern, dat vorig seizoen nog degradeeerde uit de Derde divisie, wacht na vijf wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning. Het bezet op dit moment zelfs de voorlaatste plaats, waardoor het moet vrezen voor degradatie uit de hoofdklasse B.

PAPENDORP

Het vergaat de voetballers van Papendorp al niet veel beter. Sterker nog, het voormalige Magreb'90 wacht net als De Meern nog altijd op de eerste overwinning. Die lijkt nog ver weg. De ploeg uit Utrecht verloor zondag opnieuw met grote cijfers. Koploper Halsteren was met 4-0 te sterk. 
Papendorp staat zestiende en is hekkensluiter van de hoofdklasse B.

HOOGLAND

Hoogland ging ook onderuit. De promovendus verloor afgetekend met 4-1 van RKZVC.
Hierdoor blijft ook Hoogland in de onderste regionen bivakkeren. Het staat na zes speelronden op een dertiende plaats in de hoofdklasse A.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.