GVVV-captain Terschegget op tijd fit voor Barendrecht-uit

© Geert Lommers
VEENENDAAL - Roy Terschegget is op tijd fit voor de Tweede divisiewedstrijd van GVVV, zaterdag in en tegen Barendrecht. De aanvoerder van de Veenendalers viel zaterdag tegen FC Lienden uit met een voetblessure. Hij miste de trainingen van maandag en dinsdag, maar kon donderdag volledig meedoen. Voor rechterspits Martin van Eck komt het duel op de Bongerd te vroeg. Hij kampt al enkele weken met een knieblessure.
Hoewel GVVV de laatste vijf duels niet verloor kan niet worden gezegd dat de ploeg in blakende vorm verkeert. De ploeg krijgt te makkelijk doelpunten tegen; al 13 in zeven competitieduels. Waar GVVV vorig seizoen in elf competitieduels de nul hield, lukte dat seizoen nog geen enkele keer.
GVVV-doelman Johan Jansen hield dit seizoen nog niet de '0'
GVVV-doelman Johan Jansen hield dit seizoen nog niet de '0' © Geert Lommers
Barendrecht vergaat al nauwelijks beter. De rood-witten zagen afgelopen zomer sterkhouders Joey Jongman (Katwijk) en Tim Eekman (Kozakken Boys) vertrekken en moeten het het hele seizoen al doen zonder de geblesseerde topscorers Daniel Esajas en Ramy Salem. Na drie nederlagen op rij bezetten de Barendrechters de 15e plaats in de Tweede divisie, zes plaatsen onder GVVV.
Barendrecht - GVVV werd in competitieverband al vijftien keer gespeeld op de Bongerd. Zeven keer won GVVV, vier keer won Barendrecht. Het doelsaldo (30-24) is ook in het voordeel van GVVV, dat echter de laatste drie uitbeurten tegen de opponent van zaterdag verloor.
Eén speler van Barendrecht heeft een verleden in de provincie Utrecht. Verdediger Emilio Samsey, die afgelopen zomer overkwam van FC Lienden, speelde eerder voor Magreb'90.

LIVE

Barendrecht - GVVV begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.