Hercules moet het lek dichten

© Geert Lommers
UTRECHT - Doelman Fons Mulder keert zondag na een schorsing van twee duels terug onder lat bij Hercules. Of zijn afwezigheid de oorzaak was van de regen aan tegendoelpunten die de Utrechtse Derde divisionist de afgelopen weken te verwerken kreeg, is maar zeer de vraag.
Hercules kreeg in de voorbije drie duels maarliefst 13 tegentreffers te incasseren. Bij tien daarvan stond Mulder niet in het veld. Hij was tot zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Quick in vier en een halve wedstrijd vier keer gepasseerd.

STATISTIEKEN

Zondag spelen de Utrechters thuis tegen OJC Rosmalen. Dat die ploeg de laatste vier duels verloor en lager staat dan Hercules, zegt niets. Zowel Quick als Blauw Geel'38 was hekkensluiter op het moment dat er tegen Hercules werd afgetrapt. Quick won met 4-0, Blauw Geel met 5-3.
Ook de statistiek dat Hercules in de voorgaande vier thuisduels tegen OJC Rosmalen nooit verloor (twee keer winst, twee keer gelijk) beidt de mannen van Jochem Twisker geen enkele garantie.
Twisker kan niet beschikken over de langdurig geblesseerden Matthijs Blijham, Zakaria Doumajd en Colin Broers. Luc den Otter is op de weg terug.

LIVE

Hercules - OJC Rosmalen begint zondagmiddag om 14.00 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.