FC Utrecht verliest oefenduel tegen FC Antwerp

© FCUPhoto
UTRECHT - FC Utrecht heeft vrijdagmiddag een oefenduel tegen het Belgische FC Antwerp met 2-1 verloren. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld.
Jean-Christophe Bahebeck deed 70 minuten mee. De Fransman maakte, uit een strafschop, het enige Utrechtse doelpunt. Het lijkt erop dat hij beschikbaar voor de competitiewedstrijd tegen AZ, van 20 oktober. Bahebeck kwam dit seizoen door een blessure nog niet in actie. Ook Oussama Tannane maakte na een blessure zijn rentree.
Bij FC Utrecht speelde ook Christopher Mamengi als invaller vrijwel de hele tweede helft. Dick Advocaat gebruikte in totaal 16 spelers. David Jensen, Sean Klaiber, Willem Janssen, Timo Letschert, Mark van der Maarel, Joris van Overeem, Nicolas Gavory, Simon Gustafson, Urby Emanuelson, Oussama Tannane en Jean-Christophe Bahebeck startten in de basis.
Behalve Mamengi kwamen ook Sander van de Streek, Lukas Görtler, Gyrano Kerk en Cyriel Dessers als invaller in actie.