Sport Kort 13 oktober: Tweede seizoenszege Squash Utrecht, nederlaag snookeraars Utrecht

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

BASKETBAL

De mannen van UBALL hebben in de promotiedivisie verloren van CobraNova. De Utrechters verloren met 69-62. UBALL is de nummer vijf van de ranglijst.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht heeft in de Eredivisie verloren van Snookerij Leiden. De Utrechters gingen met 6-3 onderuit. Na drie duels staat Utrecht tweede in de Eredivisie.

SQUASH

De speelsters van LetmedoIT/Squash Utrecht hebben vrijdag in de eredivisie een zege geboekt. Op bezoek bij Squash Ede boekten de Utrechtse vrouwen de tweede zege van het seizoen: het werd 15-5. In de stand van de eredivisie is Utrecht nu medekoploper met de volle buit na twee wedstrijden. De andere ploeg aan kop is Squash Zwolle.

KORFBAL

De korfballers van OVVO/De Kroon hebben een dure nederlaag geleden in de Hoofdklasse A. De Maarssenaren verloren in eigen huis verrassend van het lager geklasseerde De Meeuwen met 17-10. OVVO staat nu vierde op de ranglijst met vijf uit zes.
In de hoofdklasse B heeft SDO/Blijwerkt met 16-10 verloren van Avanti. De ploeg uit Kamerik staat op de ranglijst laatste. Tweemaal Zes uit Maartensdijk staat voorlaatste. Die ploeg verloor dit weekend met 23-10 van TOP Arnemuiden. 

VOLLEYBAL

In de topdivisie heeft MKB Accountants/VCV uit Veenendaal nipt verloren van Volley Tilburg. Het werd 3-2. Na vier wedstrijden staat VCV tiende op de ranglijst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.