Kampong pakt draad weer op en wint

© RTV Utrecht / Floris Mulder
UTRECHT - De hockeyers van Kampong hebben zondag Almere op eenvoudige wijze verslagen. De Utrechters waren met 4-1 te sterk in het hoofdklasseduel.
Sander de Wijn: "Lekker om weer te winnen"
Kampong kwam goed uit de startblokken en kwam via  Boet Pfeiffer al snel op 1-0 voorsprong. Vlak voor het einde van het tweede kwart maakte Björn Kellerman de 2-0.
Opnieuw kwam Kampong goed uit de startblokken via Boet Pfeiffer. Het derde kwart was nog maar net begonnen of de bal lag alweer in het doel van Almere. Martijn Havenga maakte met nog twintig minuten te spelen de 4-0. Vlak voor tijd maakte Almere nog de eretreffer.
Alexander Cox: "Het rendement moet omhoog"
3' Boet Pfeiffer [0-1]
33' Björn Kellerman [0-2]
35' Boet Pfeiffer [0-3]
49' Martijn Havenga [0-4]
69' Chuck Caupain [1-4]
Voor Kampong is het een welkome overwinning, nadat het de afgelopen twee wedstrijden gelijkspeelde en het duel daarvoor verloor. Kampong is de nummer drie van de hoofdklasse.