Papendorp zwaar door ondergrens, De Meern blijft kwakkelen

© SVA Papendorp / Geert Lommers, bewerking RTV Utrecht
UTRECHT/DE MEERN - De Utrechtse zondaghoofdklassers verkeren nog steeds in zwaar weer. SVA Papendorp zakte zondag zwaar door de ondergrens en verloor met maar liefst 11-0 van SV Meerssen. Het is de zesde opeenvolgende nederlaag voor de ploeg uit Utrecht. Guus Griët, onlangs aangesteld bij Papendorp, pakte nog geen punt sinds hij zijn opwachting maakte als hoofdtrainer van de geplaagde ploeg.
Ook bij De Meern blijft het crisis. De ploeg ging net als Papendorp opnieuw onderuit en bungelt zodoende ook onderaan in de hoofdklasse B. Zondag werd er met 3-1 verloren van Nuenen, nadat er bij rust een 1-1 tussenstand op het scorebord stond. De Meern wacht nog altijd op zijn eerste zege van het seizoen.
De Meern-trainer Joël Titaley
De Meern-trainer Joël Titaley © Geert Lommers

RANGLIJST

Papendorp incasseerde maar liefst 40 tegentreffers in zeven wedstrijden en is logischerwijs hekkensluiter. De Meern staat één plek daarboven en is de nummer 15 van de hoofdklasse B. Opvallend is dat beide clubs vorig seizoen nog in de derde divisie actief waren, maar nu geen potten kunnen brekken op een niveau lager. Het gat met Minor, dat veertiende staat, bedraagt nu al vier punten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.