Sport Kort 14 oktober: Winst voor koploper Eemland, Utrecht Cangeroes doen goede zaken

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

HANDBAL

De vrouwen van Fortissimo hebben in de eerste divisie gelijkgespeeld tegen Gemini. Het werd 19-19. De ploeg uit Cothen staat op dit moment op de zesde plek.
NHC, Nieuwegein-Houten Combinatie, speelde in de eerste divisie bij de mannen tegen Aalsmeer 3. NHC verloor met 35-32. NHC staat voorlaatste op de ranglijst.

TAFELTENNIS

In de Eredivisie is de regioderby tussen FysioScheepje SKF en VTV verrassend gewonnen door VTV. De Maarssense vrouwen waren met 4-2 te sterk voor de Veenendalers. VTV staat op de ranglijst vierde, SKF blijft ondanks de nederlaag koploper.

RUGBY

Eemland uit Amersfoort heeft zondag in de ereklasse de regioderby tegen het Utrechtse USRS gewonnen. De Amersfoorters waren met 29-14 te sterk.  In dezelfde competitie wist het Utrechtse URC Diok met 22-0 te verslaan. URC staat vierde op de ranglijst, Eemland staat eerste en USRS negende.

BASKETBAL

De Utrecht Cangeroes hebben in de promotiedivisie gewonnen van VSE. De Utrechtse vrouwen waren met 85-55 te sterk. De Utrecht Cangeroes staan tweede op de ranglijst.
Deze pagina wordt voorzien van updates.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.