Blessurezorgen bij DOVO en Eemdijk

Marley Berkvens terug in DOVO-selectie
Marley Berkvens terug in DOVO-selectie © Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO gaat in de Derde divisie A op bezoek bij ASWH, de komende bekertegenstander van FC Utrecht. Eemdijk reist af naar Katwijk, waar grootmacht Quick Boys de tegenstander is.

BLESSURES

Trainer Gert Kruys heeft bij DOVO de nodige hoofdbrekens. Hoewel Marley Berkvens terug is van een schorsing, kan de oefenmeester van de Veenendalers niet beschikken over doelman Rodney Ubbergen (schouder), centrumverdediger Nando Wormgoor (rib) en middenvelder Salim Amarzguou (lies). Dat trio voegt zich bij de langdurig geblesseerden Gökhan Yasar, Quincy Arends en Erik van Eem.
ASWH, getraind door Houtenaar Cesco Agterberg, staat op de zesde plaats in de Derde divisie en won dit seizoen drie van de vier thuiswedstrijden. DOVO is twaalfde. In Hendrik Ido Ambacht won DOVO vijf van de elf onderlinge ontmoetingen. ASWH won er vier. De laatste ontmoeting, in april 2006, eindigde in 1-1.

EEMDIJK

Eemdijk mist in de uitwedstrijd tegen nummer twee Quick Boys negen spelers. Naast de geblesseerden Jan de Graaf, Klaas de Graaf, Tim van Halteren, Renco van Eeken, Jaap de Graaf en Jordie Huygen zijn dat Wouter Bout en Angelo Duijst, die vorige week tegen SteDoCo (0-1 verlies) rood kregen. Van Eeken zou weer kunnen spelen, maar trainer Hans van Arum geeft de middenvelder nog een weekje rust. "Volgende week tegen De Dijk is belangrijker."
Een punt pakken bij Quick Boys zou bonus zijn voor Eemdijk, dat nog altijd wacht op de eerste zege van het seizoen. Quick Boys is nog ongeslagen. De Katwijkers worden dit seizoen getraind door Erik Assink, die in het Utrechtse actief was als trainer van IJsselmeervogels, Spakenburg en GVVV.

LIVE

De wedstrijd ASWH - DOVO is zaterdag live te volgen bij Radio M Utrecht. Van Quick Boys - Eemdijk brengen we de tussenstanden en uiteraard de eindstand.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.