Sport Kort 21 oktober: slechte resultaten regiokorfballers, winst handbalsters Fortissimo

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

VELDKORFBAL

OVVO heeft in de hoofdklasse A van Oost-Arnhem verloren met 24-17. De ploeg uit Maarssen staat op de ranglijst voorlaatste.
In de hoofdklasse B heeft SDO/Blij Werkt uit Kamerik met 27-21 verloren van Fiks. Tweemaal Zes kwam in dezelfde competitie in actie tegen Rohda met en verloor met 27-20. Tweemaal Zes staat voorlaatste, SDO is de hekkensluiter.

VOLLEYBAL

MKB Accountants/VCV is in de topdivisie onderuit gegaan tegen Maatwerkers VCN. De Veenendalers verloren met 3-0. VCV staat voorlaatste in de topdivisie.
In de topdivisie van de vrouwen heeft VV Utrecht wel gewonnen. De Utrechtse vrouwen versloegen Laudame Financials VCN met 3-0. VV Utrecht is de nummer vijf van de competitie.

HANDBAL

Nieuwegein Houten Combinatie, NHC, heeft in de eerste divisie nipt verloren van HVV'70. De mannen van NHC staan laatste op de ranglijst.
De vrouwen van Fortissimo uit Cothen zijn in de eerste divisie bij PCA/Kwiek er met de winst vandoor gegaan. Er werd met 26-24 gewonnen. Fortissimo staat vijfde in de competitie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.