IJsselmeervogels ontkent akkoord met Monteiro: "Nog geen handtekening"

De Vogels op bezoek bij Kozakken Boys, vorig seizoen
De Vogels op bezoek bij Kozakken Boys, vorig seizoen © RTV Utrecht / Arnold Schenk
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels spreekt tegen dat Kozakken Boys-speler Sanny Monteiro al een contract getekend heeft. Dat laat André van Diermen, voorzitter van de technische commissie weten aan RTV Utrecht. Kozakken Boys bracht het nieuws woensdagochtend op de eigen website.
"Ik heb nog geen handtekening", zegt Van Diermen. "We hebben een gesprek gevoerd en dat heeft Sanny gemeld bij Kozakken Boys. Het was een goed gesprek, maar het nieuws is voorbarig. De interesse van IJsselmeervogels in Monteiro is er, dat kan ik bevestigen. De bal ligt bij hem. Hij had nog afspraken met andere clubs en zal die op een rij willen zetten."
Monteiro zal na dit seizoen vertrekken bij Kozakken Boys. Hij is een verdediger die uit de voeten kan als linksback en als centrale verdediger. De 28-jarige geboren Rotterdammer is bezig aan zijn derde seizoen in Werkendam. Hij speelde eerder in de jeugd van Feyenoord en stond daarna onder meer onder contract bij Willem II en FC Oss.

STOUT EN EL AZZOUTI

Maandag maakte IJsselmeervogels de komst van Kozakken Boys-spelers Gwaeron Stout en Ahmed el Azzouti openbaar. Zij sluiten na de zomer aan bij de selectie van trainer Ted Verdonkschot. Stout en El Azzouti tekenden allebei voor twee seizoenen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.