Spakenburg mist Oostinjen en Vreekamp tegen Scheveningen

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - John de Wolf moet puzzelen met de opstelling, voor de thuiswedstrijd tegen Scheveningen, zaterdag in de Tweede divisie. Rechtsachter Tom Oostinjen (zie foto) en controlerende middenvelder Mike Vreekamp zijn geblesseerd uit de wedstrijd tegen GVVV gekomen, en zijn niet inzetbaar. Oostinjen kampt met hamstringklachten, Vreekamp heeft een enkelblessure.
Spakenburg verloor de laatste twee duels, tegen Koninklijke HFC en GVVV, en zal tegen het als 17e geklasseerde Scheveningen gebrand zijn op een driepunter. Hoewel ook Scheveningen erg veel blessureleed kent, is een Blauwe zege niet vanzelfsprekend. De Zuid Hollandse ploeg speelde vijf keer op de Westmaat tegen Spakenburg en won drie keer.
Ook vorig seizoen, toen Spakenburg kampioen werd in de Derde divisie en Scheveningen tweede, verloor Spakenburg. Het werd toen 0-2. Dit seizoen haalde Scheveningen zes van de acht punten in uitwedstrijden. De laatste zege dateert van 29 september. Uit tegen FC Lienden werd het toen 2-3.
Spakenburg - Scheveningen begint zaterdag om 3 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.