RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Terschegget voor twee jaar naar Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Roy Terschegget speelt de komende twee jaar voor Spakenburg. De middenvelder van GVVV bevestigt dat tegenover RTV Utrecht.

Terschegget, die als jeugdspeler van GVVV naar Heerenveen ging en ook nog in de opleiding van De Graafschap speelde, is bezig aan zijn negende seizoen in de hoofdmacht van GVVV. Bij de Veenendaalse Tweede divisionist is hij ook aanvoerder.

Vorige week liet hij weten aan zijn laatste seizoen bij GVVV bezig te zijn. "Ik wil de laatste twee jaar van mijn loopbaan bij een andere club spelen", liet hij toen weten.

Spakenburg laat op de eigen website inmiddels weten erg blij te zijn met de komst van Terschegget. "Hij is een rasvoetballer en een pure liefhebber. Hij wil altijd de bal hebben en brengt extra creativiteit op ons middenveld. Roy is al jaren een speler van de buitencategorie op het hoogste amateurniveau."


Bij zijn nieuwe club wordt Terschegget mogelijk herenigd met trainer John de Wolf, met wie hij bij GVVV ook al samenwerkte. Of De Wolf bij Spakenburg blijft, wordt waarschijnlijk in de winterstop bekend.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht