RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Willem II is ploeg met veel vechtlust, vindt Advocaat

1/4
UTRECHT - Willem II is een lastige tegenstander waar veel voetbal en veel vechtlust in zit. FC Utrecht-trainer Dick Advocaat zag dat afgelopen weekend, toen hij Willem II tegen NAC zag spelen. "Ze hebben bijna evenveel punten als wij, dat is jaren lang niet gebeurd", aldus de Utrecht-trainer. "Dus Koster is goed bezig daar."

Advocaat over Willem II


Advocaat kan zondagmiddag in Tilburg niet beschikken over de geblesseerde Jean-Christophe Bahebeck. "Maar ik mag nog steeds niet zeggen wat hij heeft", zegt Avdocaat, die wel meldt dat Rico Strieder waarschijnlijk maandag de training hervat. "Of mag ik dat ook niet zeggen?", sneert de Hagenaar naar de gevolgen van de nieuwe privacywet.

KLAIBER

Verdediger Sean Klaiber vindt Willem II een luizenploeg. "Dat hebben we vorig jaar gezien. Toen stonden we met 2-0 voor en scoorden zij drie keer uit het niets." Die wedstrijd was een enorm waterballet, omdat het vlak na de aftrap begon te hozen.

 Het waterballet van vorig jaar in Tilburg Het waterballet van vorig jaar in Tilburg | Foto: fcutrecht.nl

"Wij zullen beter moeten gaan voetballen dan afgelopen week tegen AZ", zegt Sean Klaiber. FC Utrecht won die wedstrijd weliswaar met 2-1, maar dat was een gesloten overwinning. "Tegen NAC speelden we veel beter. Maar die tegenstander is ook van een ander kaliber dan AZ."


Sean Klaiber voor de wedstrijd tegen Willem II


Willem II moet het zondag stellen zonder Atakan Akkaynak. De middenvelder heeft volgens het Brabants Dagblad nog te veel last van een spierblessure. Ook Aras Özbiliz speelt niet.


LIVE

De wedstrijd Willem II - FC Utrecht begint zondag om half 3 en is live te volgen bij Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht