RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg weet weer wat winnen is na comeback tegen Scheveningen

1/5
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft na twee nederlagen weer gewonnen in de Tweede divisie. Op de Westmaat werd Scheveningen met 3-2 geklopt, nadat de bezoekers bij rust nog op voorsprong stonden.

Verslaggever Bert Kous over de winst van Spakenburg


Spakenburg schoot uit de startblokken. Aanvaller Jordi Bitter zette na vier minuten al de 1-0 op het scorebord. Maar meer dan een licht hoogtepuntje was dat niet in de eerste helft van de Blauwen. Het matige spel gaf Scheveningen de ruimte om te scoren, twee keer zelfs. Via Tim Peters en Mehmet Aldogan werd het nog voor de pauze 2-1 voor de bezoekers.

 Youri Koelewijn legt aan voor zijn goal Youri Koelewijn legt aan voor zijn goal | Foto: RTV Utrecht / Bert Kous

Na rust was Spakenburg in staat om meer te brengen. Dat resulteerde tien minuten na rust in de 2-2 via Youri Koelewijn. De jonge middenvelder knalde een afgeslagen corner tegen de touwen. Na een handsbal van een Scheveningen-verdediger in de eigen zestien kreeg Spakenburg de uitgelezen mogelijkheid om weer op voorsprong te komen. Philip Ties verzilverde de penalty en bracht de thuisploeg weer op voorsprong.

Jasper Beekhuis: "Na de vroeg voorsprong werden we te nonchalant"


In de slotfase waren er meerdere mogelijkheden voor Spakenburg en Scheveningen, maar het was Spakenburg dat de controle hield en ondanks een slotoffensief van Scheveningen de 3-2 over de streep trok.

4' Jordi Bitter [1-0]
13' Tim Peters [1-1]
29' Mehmet Aldogan [1-2]
54' Youri Koelewijn [2-2]
68' Philip Ties, pen. [3-2]

Kevin Sterling: "Vandaag had ik mijn eerste moeten scoren"


Spakenburg klimt door de zege naar de subtop van de Tweede divisie, met 16 punten uit tien duels. Scheveningen blijft voorlaatste staan.

Alle uitslagen uit de Tweede divisie zijn hier te vinden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -