Sport Kort zaterdag 27 oktober: nipte nederlaag UBALL tegen hoogvlieger, veldkorfballers regio Utrecht in zwaar weer

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.
BASKETBAL
De mannen van UBALL hebben een nipte nederlaag geleden tegen Grasshoppers. De Utrechters verloren in de eigen sporthal met 87-82 van de nummer drie van de promotiedivisie.
UBALL bivakkeert na de nederlaag in de middenmoot van de ranglijst: de ploeg staat negende. Volgende week neemt UBALL het op tegen Almere Pioneers.
HANDBAL
NHC won verrassend met 28-27 van DIOS, dat derde staat in de eerste divisie. De handbalploeg, geformeerd door spelers van Nieuwegein en Houten, boekte daardoor de tweede overwinning van het seizoen.
NHC bezet de dertiende en daarmee voorlaatste plaats op de ranglijst.
VELDKORFBAL
In de hoofdklasse A verloren de korfballers van OVVO / De Kroon met ruime cijfers. Het werd 32-16 voor tegenstander Wageningen. De ploeg uit Maarssen bezet na acht speelronden de achtste en daarmee laatste plaats op de ranglijst.
Hekkensluiter SDO uit Kamerik speelde in de hoofdklasse B met 12-12 gelijk tegen Rohda. Het vergaat het Tweemaal Zes al niet veel beter. Ook zij wisten net als hun regiogenoten niet te winnen. De ploeg uit Maartensdijk ging met 21-18 onderuit tegen Fiks en staat daardoor zevende op de ranglijst, één plaats hoger dan SDO.
BADMINTON
Forza Amersfoort leed een ruime nederlaag tegen DKC. Het werd 6-2 voor de gasten uit Den Haag.
De badmintonners van Forza staan zevende in de eredivisie na acht speelronden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.