Hockey: ruime overwinning Schaerweijde, Voordaan schiet niets op met punt

© Wikipedia
VLEUTEN/ZEIST - Schaerweijde wint na twee teleurstellende resultaten weer eens, Voordaan pakt punt tegen Wageningen en Fletiomare stunt niet tegen koploper Union.
FLETIOMARE
De hockeysters van Fletiomare hebben geen stunt neergezet tegen koploper Union. De ploeg uit De Meern verloor op het eigen sportpark met 3-1. De enige treffer namens Fletiomare werd gemaakt door Maruschka van Soest.
In de overgangsklasse A staat Fletiomare op de elfde en daarmee voorlaatste plaats. Komende week treft Fletiomare HBS, de nummer vier van de ranglijst.
VOORDAAN
Voordaan deelde de punten met Wageningen. De ploeg uit Groenekan speelde 1-1 gelijk, waardoor het verzuimt aan te sluiten bij de middenmoot in de overgangsklasse B. Het gat met de achtste plaats bedraagt na zondag nog altijd vier punten. Voordaan staat negende. 
SCHAERWEIJDE
De herfstdip lijkt voorbij voor de ploeg uit Zeist. De voormalig koploper van de overgangsklasse B slaagde er twee wedstrijden op rij niet om te winnen, maar herstelde zich zondag hier ruimschoots van. Er werd met 5-1 gewonnen van Schierdam.
Schaerweijde staat derde op de ranglijst. De achterstand op koploper Leonidas bedraagt zes punten. Komende week treffen de Zeisterhockeysters Ring Pass Delft, dat vijfde staat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.