FC Utrecht gaat ook met directie nieuwe fase in

© FC Utrecht
UTRECHT - Nadat FC Utrecht vorige week zwarte cijfers presenteerde voert de club nu de volgende stap uit in de weg omhoog. Per 1 januari doet Paul Verhoeff een stap terug. Hij was Gedelegeerd Commissaris van de directie van FC Utrecht. Vanaf volgende maand is hij weer gewoon alleen voorzitter van de Raad van Commissarissen.
Daarnaast vertrekt Directeur Financiën/Operations Paulo Steverink. Steverink is van mening dat zijn werk bij de club erop zit. Zijn functie zal worden overgenomen door Thijs van Es. Hij is ondermeer voorzitter van de Federatie Kampong, het overkoepelende orgaan van de Utrechtse omnisportvereniging. Daarnaast is hij partner van House of Performance, dat organisaties helpt beter te excelleren. Jordy Zuidam blijft directeur Voetbalzaken en Joost Broerse werd onlangs al binnengehaald als Commercieel directeur.

VERHOEFF EN VAN SEUMEREN BLIJVEN ER BOVENOP ZITTEN

FC Utrecht wordt geleid door een driekoppige directie zonder algemeen directeur, deze rapporteert aan de Raad van Commissarissen waarin Verhoeff samen met Frans van Seumeren, Annemarie Kaemingk en Adriaan Aarts zitting hebben. Van Seumeren en Verhoeff zullen zich zo blijven bemoeien met de dagelijkse processen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.