FC Utrecht naar laatste zestien KNVB Beker

© Orange Pictures
UTRECHT - FC Utrecht gaat zaterdag in de koker voor de loting van de achtste finales van het KNVB Bekertoernooi. Het won in de Galgenwaard met 5-1 van ASWH. Makkelijk ging het niet tegen de nummer acht van de derde divisie.
De hoogtepunten van FC Utrecht - ASWH
Ondanks een prima start, Gyrano Kerk maakte al in de 5e minuut 1-0, kwam FC Utrecht niet lekker op gang. Tegen het brutaal spelende ASWH grossierde de ploeg is fouten en slordigheden. In de 22e minuut resulteerde dat in de gelijkmaker van Jesper van den Bosch.
René van den Berg sprak met Sander van de Streek die twee goals maakte
Lang konden de amateurs niet genieten van de 1-1. Zeven minuten later bracht Joris van Overeem zijn ploeg opnieuw op voorsprong. Het verzet was daarmee nog lang niet gebroken. Pas toen Bijl in de 66e minuut rood kreeg raakte FC Utrecht op dreef. Via doelpunten van Dessers en Van de Streek (2 keer) werd de stand toch nog dragelijk, 5-1.

AGTERBERG KAN TROTS ZIJN

ASWH wordt getraind door Houtenaar Cesco Agterberg. Hij kon terugkijken op een uitstekende wedstrijd van zijn ploeg. FC Utrecht was duidelijk van zijn stuk gebracht door de felle manier van spelen door de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Houtenaar Cesco Agterberg kan terugkijken op een moedig optreden van zijn ASWH
Zaterdagavond is de loting voor de achtste finales. FC Utrecht is de laatste regioclub in het bekertoernooi. Spakenburg verloor van Willem II.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.