IJsselmeervogels - Kozakken Boys, pikant potje

© website IJsselmeervogels
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het duel tussen IJsselmeervogels en Kozakken Boys in de Tweede divisie is dit weekend een pikant duel. De Vogels legden vorige week drie spelers van de Werkendammers vast voor volgend seizoen: Ahmed el Azzouti, Gwaeron Stout en Sanny Monteiro. Twee van de drie staan zaterdag waarschijnlijk in de basis, Gwaeron Stout kreeg vorig weekend rood en is geschorst.
Kozakken Boys, dat matig begon in de competitie, is de laatste weken in vorm aan het komen. De laatste vier duels leverden zeven punten op en deze week stuntte de ploeg in de beker door met 2-1 te winnen van Almere City, dat één divisie hoger speelt.
Bij IJsselmeervogels ontbreekt Danny van den Meiracker. De topscorer van de nummer twee van de Tweede divisie viel vorige week tegen Katwijk geblesseerd uit. Ook Kevin de Visser (enkel) is er nog niet bij. Felitciano Zschusschen is hersteld van een hamstringblessure.

HISTORIE

IJsselmeervogels en Kozakken Boys stonden sinds 1970 19 keer tegenover elkaar op de Westmaat. Negen keer wonnen de Vogels, drie keer gingen de punten mee naar Werkendam. De doelcijfers zijn 36-25 in het voordeel van IJsselmeervogels.
De wedstrijd begint om 15.00 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.