Mike Vreekamp terug in selectie Spakenburg

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Op sportpark Papendal staan zaterdag de twee kampioenen van de Derde divisie van vorig seizoen tegenover elkaar. Spakenburg gaat op bezoek bij Jong Vitesse. De beide promovendi staan na tien duels elfde en achtste in de Tweede divisie.
Spakenburg maakte vorige week met een zege op Scheveningen een einde aan een slechte reeks. Midweeks leed de ploeg van John de Wolf een kansloze bekernederlaag bij Willem II: 5-0.
Jong Vitesse en Spakenburg waren er in 2016/2017 allebei bij toen de Tweede divisie haar primeur beleefde. Toen werd het op Papendal 2-2, aan het einde van het seizoen degradeerden beide teams. Dit jaar doet Jong Vitesse het in eigen huis niet goed: van de vier competitienederlagen werden er drie geleden in eigen huis.
Bij Spakenburg keert Mike Vreekamp terug na een blessure. Tom Oostinjen (hamstring) is er nog niet bij. Giovanni Gravenbeek is ziek.
Het duel tussen Jong Vitesse en Spakenburg begint zaterdag pas om 18.00 uur, en is daarm niet live te volgen via Radio M Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.