RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gouden wissel Kruys bezorgt DOVO drie punten

1/4
VEENENDAAL - DOVO heeft voor het eerst sinds eind september weer een wedstrijd†gewonnen in de Derde Divisie. De Veenendalers waren in Hoornaar†met 2-1 te sterk†voor SteDoCo. Een gouden wissel van Gert Kruys zorgde voor de winnende treffer.

Gert Kruys wint weer na maand droogte: "Het werd hoog tijd!"


HOVESTAD
De openingsgoal van de dag kwam op naam van Ralph Hovestad. De verdediger kwam halverwege de eerste helft voor het doel van de tegenstander, waarna hij enkel nog zijn hoofd tegen de bal hoefde te zetten voor de 1-0. Met die stand gingen beide ploegen ook rusten.

Na de pauze nam SteDoCo het heft in handen. De terechte gelijkmaker kwam er dan ook een kwartier na rust. Brian Jongeneel scoorde uit een directe vrije trap de 1-1 namens de ploeg uit Hoornaar.

GOUDEN WISSEL
Toch was het DOVO dat veerkracht toonde. Een gouden wissel van Gert Kruys bracht namelijk de 2-1 voorsprong op het scorebord. De kersverse invaller Lars Middelwijk tikte een voorzet van Roy Bakkenes binnen.

Matchwinner Middelwijk: "Doelpunt was mijn eerste balcontact"


In de slotfase was er nog een slotoffensief van de thuisploeg. In de counter kreeg DOVO nog kansen, maar onder meer Joshua Patrick verzuimde de wedstrijd in het slot te gooien. Ook doelman Rodney Ubbergen was met enkele reddingen in de slotminuut van belang. Hij liet niets meer toe, waardoor DOVO de driepunter over de streep trok.

Een korte samenvatting van SteDoCo-DOVO door Robert Claus


22' Ralph Hovestad [0-1]
60' Brian Jongeneel [1-1]
70' Lars Middelwijk [1-2]

Door de overwinning klimt DOVO verder de middenmoot van de Derde Divisie A in. De ploeg van Kruys heeft 14 punten uit elf duels. SteDoCo blijft op 18 punten staan.

Alle uitslagen uit de derde divisie A zijn hier te vinden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -