RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sport Kort 3 november: Geen regiosucces bij KPN Cup in Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

SNOOKER
Sportcentrum Utrecht heeft in de Eredivisie gewonnen van Mediacaster CAG. De Utrechtse ploeg was met 7-2 te sterk. Na vier wedstrijden staat Sportcentrum Utrecht vierde op de ranglijst.

BASKETBAL
In de Promotiedivisie heeft UBALL gewonnen van Almere Pioniers. De Utrechtse mannenwaren met 73-66 de baas in het duel. UBALL staat negende op de ranglijst.

Bij de vrouwen waren de Utrecht Cangeroes te sterk voor Grashoppers. Het werd 80-52. Utrecht Cangeroes staat tweede op de ranglijst.

BADMINTON
Forza Amersfoort heeft in de Eredivisie gelijkgespeeld tegen Smashing. Het werd 4-4. Forza Amersfoort staat op de ranglijst zevende.

VOLLEYBAL
In de topdivisie mannen heeft MKB Accountants/VCV†uit Veenendaal met 3-0 verloren van Reflex. VCV staat voorlaatste op de ranglijst.

Bij de topdivisie vrouwen heeft VV Utrecht Veracles verslagen. De Utrechtse vrouwen waren met 3-1 te sterk. VV Utrecht staat tweede op de ranglijst.

SCHAATSEN
De derde wedstrijd voor de KPN Marathon Cup in Utrecht is gewonnen door de Belg Bart Swings. Arjan Stroetinga eindigde als tweede en Sjoerd den Hertog werd derde. De beste regiogenoot was Robin Snoek uit Abcoude. Hij werd 21e. Evert Hoolfwerf uit Eemdijk 27e en Bart Hoolwerf, ook uit Eemdijk, werd 31e.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -