RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Hockey: Schaerweijde wint met moeite, Voordaan ruim langs concurrent

PROVINCIE UTRECHT - Een nipte overwinning voor Fletiomare, ruime zege voor hockeysters Voordaan en Fletiomare zorgt niet voor stunt tegen HBS in overgangsklasse.

SCHAERWEIJDE

De hockeysters van Schaerweijde wonnen met 2-1 op bezoek bij Ring Pass Delft, dat de zevende plaats inneemt op de ranglijst van de overgangsklasse B. Michelle Bonsink en Bieke Zorn zorgden voor de treffers namens de ploeg uit Zeist.

Het gat met koploper Leonidas bedraagt nog altijd zes punten. Schaerweijde staat tweede in de overgangsklasse B. Volgende week is Gooische de tegenstander van de ploeg uit Zeist.

VOORDAAN
Ook Voordaan kwam tot een zege. De hockeysters uit Groenekan wonnen met 4-0 van MEP, dat één plaats lager staat. Het gat met MEP groeit nu tot vijf punten, in het voordeel van Voordaan. Rosanna van Dijk scoorde twee van de vier doelpunten.

Met elf punten uit negen wedstrijden staat Voordaan elfde in de overgangsklasse B. Komende week gaat de ploeg op bezoek bij Naarden, de hekkensluiter.

FLETIOMARE
Fletiomare wist niet voor een stunt te zorgen tegen HBS. De ploeg uit De Meern verloor ondanks een vroege voorsprong met 4-1. Marjon Damen maakte na vier minuten de openingstreffer namens Fletiomare.

Op dit moment staat Fletiomare na negen speelronden op de elfde en daarmee voorlaatste plaats in de overgangsklasse A. Volgende week neemt Fletiomare het op tegen Alphen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht