Oosterlee langer hoofdtrainer GVVV, Mulder tekent twee jaar bij

© Geert Lommers
VEENENDAAL - Niek Oosterlee is ook volgend seizoen hoofdtrainer van GVVV. De 56-jarige oefenmeester heeft zijn contract bij de Veenendaalse club uit de Tweede Divisie met één jaar verlengd. Hij ligt nu vast tot de zomer van 2020.
Oosterlee beschikte over een aflopend contract bij de Blauwen van Panhuis. Hij kwam in de zomer van 2017 aan het roer bij GVVV na het vertrek van John de Wolf naar Spakenburg.
"GVVV is echt een hele mooie club, het is enorm prettig om er te zijn", zegt Oosterlee, die woonachtig is in Alphen aan de Rijn. "Ik moet vier keer in de week een lange reis maken om naar Veenendaal te komen, waarin ik doordeweeks altijd last heb van de spits. Toch ga ik altijd met een lach op mijn gezicht naar Veenendaal. GVVV is een echte saamhorige club met fijne mensen, dat is voor mij de basis om hier verder te gaan."
Spelers en staf wilden unaniem ook volgend seizoen verder met Niek
Loek Budding, technische zaken GVVV
Loek Budding is bestuurslid technische zaken bij GVVV. Hij verlengde het contract met Oosterlee na goedkeuring van de staf en de spelersgroep. "Voorafgaand aan de verlenging heb ik gesproken met spelers, staf en anderen en zij wilden unaniem ook volgend seizoen verder met Niek. Afgelopen week zijn wij er samen uitgekomen, waardoor hij hoofdtrainer van de hoofdmacht zal blijven", zegt Budding.
Robin Mulder
Robin Mulder © Geert Lommers

ROBIN MULDER

Ook het contract van Robin Mulder is verlengd bij GVVV. De 31-jarige aanvallende middenvelder staat ook de komende twee seizoenen onder contract in Veenendaal. De Utrechter is nu bezig aan zijn derde seizoen op Panhuis, daar wil hij er dus vijf van maken. In 76 wedstrijden scoorde hij al 21 goals.
In de zomer van 2016 stapte Mulder over van ASWH naar GVVV.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.