Maarten Paes overleeft forse schifting in Jong Oranje

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Bondscoach Erwin van de Looi heeft maarliefst negen debutanten opgenomen in de selectie van Jong Oranje, voor de oefeninterland tegen Duitsland. Voor de wedstrijd die op 16 november in Offenbach worden gespeeld ontvingen Dani de Wit en Kaj Sierhuis (Ajax), Nathangelo Markelo (Everton), Deyovaisio Zeefuik en Jan Hoekstra (FC Groningen), Tahith Chong (Manchester United), Armando Obispo (PSV), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) en Jay-Roy Grot (VVV-Venlo) voor het eerst een uitnodiging.
FC Utrecht-doelman Maarten Paes is één van de negen spelers die van Van der Looij mocht blijven. De doelman debuteerde dit seizoen in FC Utrecht 1 toen David Jensen ziek was.
Van der Looij is bezig met een verjongingskuur voor Jong Oranje. "Deze eerste wedstrijd tegen Duitsland is direct een mooi affiche en een geweldige uitdaging voor ons. Duitsland speelt deze oefenwedstrijd in hun voorbereiding op het EK 2019. Zij zullen dus met een wat ouder elftal aan de aftrap verschijnen. Voor ons is dit iets om naar uit te kijken en we zullen ook vol de strijd aangaan. Als team kijken we natuurlijk met een goed gevoel terug op de laatste twee interlands, tegen Letland en Oekraïne. Deze lijn willen we tegen Duitsland doortrekken."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.