Oud-prof Zarbaf op proef bij Spakenburg

Hamid Zarbaf (rechts) in actie namens HHC Hardenberg
Hamid Zarbaf (rechts) in actie namens HHC Hardenberg © Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voormalig profvoetballer Hamid Zarbaf traint mee bij Spakenburg. Het contract van de 28-jarige verdediger bij Go Ahead Eagles werd in juni ontbonden, sindsdien zit hij zonder club. Vorige week deed Zarbaf al mee in een oefenduel van de beloften van Spakenburg.
Zarbaf, die jarenlang bij HHC Hardenberg speelde, kan als linksback én als centrale verdediger worden ingezet. "Het is een serieuze poging van onze kant om hem aan te trekken, ", zegt bestuurslid technische zaken Martijn Koelewijn. "Omdat Guido van Rijn dit seizoen niet meer in actie zal komen, is het wel prettig om achter Cendrino Misidjan een tweede linksback achter de hand te hebben."
Het is een serieuze poging van onze kant
Martijn Koelewijn
Koelewijn benadrukt dat de flirt met Zarbaf niet is bedoeld om Misidjan, op wie de laatste weken veel kritiek was, op te voeren. "Nadat hij tegen Willem II werd gewisseld, speelde hij tegen Jong Vitesse gelukkig weer beter."
Zarbaf zal nog enige tijd meetrainen met de selectie van John de Wolf. "We willen van beide kanten kijken of het bevalt", aldus Koelewijn. Als het bevalt kan de verdediger pas na 23 december, tijdens het winterse transferwindow, aan de selectie van Spakenburg worden toegevoegd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.