Ritchie Steinmann keert terug bij Hercules

© RTV Utrecht
UTRECHT/HOUTEN - Doelman Ritchie Steinmann keert terug bij Hercules. De 25-jarige Houtenaar is tot het einde van dit seizoen toegevoegd aan de selectie van de Utrechtse Derde divisionist. De club en de doelman waren al geruime tijd in gesprek.
Hercules was op zoek naar een nieuwe keeper, nadat eerst Nick Borgman en later zijn vervanger Menno Heus uit onvrede over hun reserverol vertrokken bij de club.
Met Steinmann zijn duidelijke afspraken gemaakt. "Ritchie weet dat hij in principe tweede keus is, omdat we tevreden zijn over Fons Mulder", zegt trainer Jochem Twisker. "Ik ga niet in de winterstop een nieuwe strijd ontketenen om wie er eerste keeper wordt."
Steinmann speelde eerder voor Hercules maar vertrok naar zaterdaghoofdklasser SteDoCo. Die club verruilde hij voor een club in Orlando in de Verenigde Staten. Daardoor zal het waarschijnlijk tot na de winterstop duren voordat hij überhaupt inzetbaar is voor Hercules. "De internationale overschrijving neemt minimaal een maand in beslag", zegt teammanager Robbert van Geelen daarover.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.