Beker: De Meern met de hakken over de sloot, SCH'44 uitgeschakeld

Tom Waltman scoorde voor De Meern
Tom Waltman scoorde voor De Meern © Geert Lommers
DE MEERN/HARMELEN - De Meern heeft zich met grote moeite geplaatst voor de derde ronde van de districtsbeker. De Hoofdklasser had tegen de Amsterdamse Derde klasse DCG strafschoppen nodig om een afgang te voorkomen.
De Meern, dat er in de competitie ook nog niet in is geslaagd een wedstrijd te winnen, bleef zelfs tegen het drie klassen lager spelende DCG steken op een gelijkspel: 2-2. Hugo Peters en Tom Waltman maakten de doelpunten.
Menno Vink hielp De Meern in de strafschoppenserie naar de volgende ronde. De doelman stopte er twee.

SCH'44

Voor SCH'44 zit het bekertoernooi erop. De Tweede klasser ujit Harmelen blameerde zich door in eigen huis met 3-2 van Derde klasser De Kennemers te verliezen. Voor SCH'44 scoorden Dion de Lange en Dennis de Bree.
Na de tweede ronde zijn er in de districtsbeker West 1 nog maar zeven clubs uit de provincie Utrecht over: Argon, FC De Bilt, DHSC, Kampong, Maarssen, De Meern en SVL. Zes van die zeven zijn al geplaatst voor de laatste 32. Argon moet om dat te berwerkstelligen nog een tussenronde spelen. Op 22 december speelt de Mijdrechtse Eerste klasser tegen Hoofdklasser Forunta Wormerveer.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.