Honkbal: Van Zijl keert terug bij UVV

Jurjen van Zijl keert volgend seizoen terug in het shirt van UVV
Jurjen van Zijl keert volgend seizoen terug in het shirt van UVV © Jan Kruijdenberg
UTRECHT - UVV heeft de selectie voor 2019 rond. Afgelopen nacht schreef de deadline voor overschrijving bij de honk- en softbalbond KNBSB. De Utrechtse overgangsklasser wist zich te versterken met werper Jurjen van Zijl. De veteraan keert na één seizoen met Quick Amersfoort in de hoofdklasse terug bij UVV.
Een andere versterking is Cecil Comenencia. Hij keert terug na een jaar college in Amerika bij Reinhardt University. Comenencia is een buitenvelder die ook achter de plaat als catcher uit de voeten kan.
Nieuw: Jurjen van Zijl, Aaron Isenia en Kai Berkel (Quick), Cecil Comenencia (Reinhardt University), Owen O'Brien (Scimitars), Jayce Fluonia (Herons), Dennis Bor (Alphians), Daan Terstall (HCAW) en Derek Paesch (Arnhem Rhinos)
Vertrokken: Amar van Zwieten (Quick), Etienne van Tielraden (Red Caps) en Thomas Cozijnsen (nnb)

SOFTBAL

Het softbalteam maakt een flinke verjonging door in de jacht op een plaats in de Golden League. Meest opvallende nieuweling is de Australische pitcher Jessica Tolmie, die afgelopen seizoen Tex Town Tigers de Golden League in gooide. Verder zal UVV veel speelsters uit de junioren doorschuiven naar het eerste team. 
Nieuw: Sophia Verhoeven (Cheetahs) en Jessica Tolmie (Tex Town Tigers)
Vertrokken: Michelle van Waveren (gestopt) en Vera de Boer (Quick)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.