Patrick Loenen verlengt contract bij Sportlust '46

© SV Argon
WOERDEN - Patrick Loenen is ook volgend seizoen trainer van Sportlust '46. Het bestuur van de Woerdense club en Loenen zijn dat deze week overeengekomen. Loenen kwam afgelopen zomer over van Eemdijk, waarmee hij naar de Derde divisie promoveerde. Eerder werkte hij ook voor Argon.
"Het vertrouwen van het bestuur en de technische commissie in Patrick om de selectie naar hoger plan te tillen, is groot", zegt voorzitter Jan van den Heuvel.
Ook de technische en begeleidingsstaf van de selectie zal volgend jaar dezelfde bezetting hebben. Hiermee heeft Sportlust '46 de volledige staf voor het seizoen 2019-2020 al vastgelegd. "Dit mag worden opgevat als een groot vertrouwen in onze huidige selectie en staf", aldus Van den Heuvel.
Sportlust '46 staat momenteel tweede in de Eerste klasse C en maakt nog kans op de eerste periode. De mannen van Patrick Loenen hebben het echter niet meer in eigen hand. De periodetitel is alleen nog haalbaar alleen als Sliedrecht zaterdag punten verspeelt bij SVL en Sportlust wint bij hekkensluiter GJS.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.