Spakenburg beloont zichzelf niet en speelt gelijk

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie een punt overgehouden aan het duel met Rijnsburgse Boys. Het duel tussen de nummer zeven en acht van de ranglijst eindigde in 1-1.
Verslaggever Mark Kloostra over het duel van Spakenburg
Na nog geen tien minuten gespeeld te hebben had Spakenburg al de voorsprong in handen. Argjend Selimi scoorde na een prachtige steekpass van Mike Vreekamp. Spakenburg was heer en meester, maar toch ging het met een gelijkspel de rust in. In de 38e minuut kreeg Rijnsburgse Boys een strafshop. Deze werd benut door Wesley Goeman: 1-1.
Spakenburg trok de lijn uit de eerste helft door. De Blauwen bleven de bovenliggende partij in het duel maar tot scoren kwam de ploeg van John de Wolf niet. Wel eindigde Spakenburg het duel met een man minder. Kevin Sterling kreeg een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten.
7' Argjend Selimi [1-0]
38' Wesley Goeman[1-1,penalty]
Bijz. Kevin Sterling krijgt in de 75e mnuut zijn tweede gele kaart én dus rood.
Spakenbug staat in de Tweede Divisie op de zevende plek.
John de Wolf:"De eerste helft waren we fantastisch"