Sport Kort zaterdag 17 november: Merkens achtste bij KPN Marathoncup, ruime zege volleybalsters VV Utrecht

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht won nipt van Final Touch Amsterdam. Het werd 5-4 in het voordeel van de Utrechtse snookerformatie. Roy Stolk won alle drie zijn gespeelde wedstrijden.
Op de ranglijst van de eredivisie staat Sportcentrum Utrecht op de tweede plaats. Volgende week nemen zij het op tegen Snooker Society.

VOLLEYBAL

De mannen van MKB Accountants/VCV boekten een 3-1 zege op hekkensluiter Sudosa-Desto. Hierdoor klimt de ploeg iets op de ranglijst van de topdivisie.
De ploeg uit Veenendaal staat na de winstpartij tiende van de twaalfde en vergroot het gat tot Sudosa-Desto met vijf punten. Komende week staat de wedstrijd tegen CAS-CRM / ZVH op het programma.
De volleybalsters van VV Utrecht boekten een riante 3-0 overwinning op Dros-Alterno. De ploeg uit de Domstad bezet momenteel de vierde plaats in de topdivisie en treft in de volgende speelronde Prima Donna Kaas Huizen, dat tiende staat.

SCHAATSEN

Bij de vijfde KPN Marathoncup van dit seizoen is Robin Snoek de hoogst gefinishte regiogenoot uit Utrecht geworden. De schaatser uit Abcoude kwam binnen als veertiende. Stefan Wolffenbuttel uit Nigtevecht kwam na Snoek binnen en werd zodoende vijftiende in Haarlem. Evert Hoolwerf uit Eemdijk werd 29e. 
De Utrechtse Jessica Merkens werd achtste bij de dames.   

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.