Crisis bij De Meern compleet na nederlaag tegen degradatieconcurrent

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
DE MEERN - De Meern heeft in de Hoofdklasse B opnieuw verloren. De ploeg van trainer Joel Titaley ging op eigen veld tegen degradatieconcurrent RKAVV met 3-0 onderuit.
Verslaggever Mark Kloostra over de nederlaag van De Meern
Zeven minuten na rust werd de score geopend door RKAVV. Invaller Job Verhage schoot de bal in de linker onderhoek van het doel van De Meern. Even daarna kreeg De Meern een strafschop. Ismael Chibrani ging achter de bal staan maar faalde. Hij schoot de bal te slap in waardoor het 0-1 bleef voor RKAVV. Vijf minuten later was het weer raak aan de andere kant. Hamza Boukhari vergrote de score van 0-1 naar 0-2. Nog geen twee minuten later tekende de oud FC Utrecht-speler ook voor de 3-0. Hij kon de bal gemakkelijk binnentikken.
52' Job Verhage [0-1]
65' Hamza Boukhari [0-2]
67' Hamza Boukhari [0-3]
Mark den Hartogh:"Weer een mentale klap"
Trainer Joël Titaley kon na afloop niet ontkennen dat er crisis is bij de ploeg. "Ik moet dit even een plek geven. Ik ben teleurgesteld in mijn ploeg", zei hij tegenover RTV Utrecht.
De Meern blijft hekkensluiter van de Hoofdklasse en heeft nog geen overwinning op zak. RKAVV klimt door de zege van de voorlaatste plek naar de twaalfde plek.
Joël Titaley:"Het is crisis"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.