RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eemdijk zoekt versterkingen in strijd tegen degradatie

EEMDIJK - Eemdijk wil de selectie in de winterstop op één of twee plaatsen versterken. De club staat in het debuutjaar in de Derde Divisie na twaalf duels op de voorlaatste plaats. De ploeg van trainer Hans van Arum won pas één keer.

"Er is een aantal spelers in beeld met wie we in gesprek zijn", zegt manager technische zaken Jan van Twillert in het AD. "Of het daadwerkelijk tot een samenwerking komt, hangt van meerdere factoren af. Het moet daarnaast wel passen bij de filosofie van de club."

Eemdijk wil maximaal vijf spelers van buiten de gemeente Bunschoten-Spakenburg in haar selectie. Bij de Diekers spelen veel spelers met een verleden bij Spakenburg en IJsselmeervogels.

Afgelopen zomer vertrokken veel spelers die een groot aandeel aandeel hadden in de promotie naar de Derde divisie bij de club. Zo keerden Maikel de Harder en Argjend Selimi terug naar respectievelijk IJsselmeervogels en Spakenburg. Verder vertrokken onder meer  Evert Brouwers, Deen van Embricqs en Floris Mulder bij Eemdijk.

De club haalde wel vervangers, maar kreeg in de openingsfase van het seizoen te maken met een ongekende blessuregolf. Op zeker moment kon Van Arum op acht spelers geen beroep doen. Inmiddels zijn de meeste spelers weer fit, maar bloijven de resultaten uit.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -