RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Slecht nieuws voor jarige FC Utrecht-spits Makienok: "Ik moet weer maanden herstellen"

UTRECHT - Opnieuw zeer slecht nieuws voor FC Utrecht-spits Simon Makienok: de Deen moet weer geopereerd worden aan zijn knie en daarna maanden herstellen.

De aanvaller leek juist op de weg terug van eerder blessureleed. Ruim een jaar geleden, toen hij net nieuw was bij FC Utrecht,†scheurde hij zijn kruisband af. Maar ook op korte termijn zal de club dus weinig plezier aan hem beleven.

KNIE IS STIJF
Makienok, die vandaag 28 jaar oud wordt, schrijft op Instagram over zijn persoonlijke drama. "Mijn knie zwelt op en is stijf, elke week opnieuw. Ik heb specialisten in Denemarken en Nederland bezocht en de oplossing is dat ik een nieuwe kleine operatie nodig heb. Ik ga zo snel mogelijk onder het mes en moet daarna maanden herstellen."

"Hopelijk kan ik daarna op mijn normale niveau terugkeren. Ik bedank iedereen voor het geduld", besluit hij.

Makienok kwam in de zomer van 2017 over van het Italiaanse Palermo. In anderhalf jaar tijd kwam hij tot slechts drie competitieduels in Utrechtse dienst.

SPITSPROBLEEM
Trainer Dick Advocaat zit sowieso erg dun in zijn spitsen: naast Makienok is ook Jean-Christophe Bahebeck geblesseerd. Bovendien is de oefenmeester ontevreden over de aanvallers Cyriel Dessers en Lukas GŲrtler.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -