RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels zonder Van den Meiracker, Van Riel weer fit

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Danny van den Meiracker ontbreekt zaterdag bij IJsselmeervogels, in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. De topscorer van de Rooien (6 doelpunten) kreeg vorige week tegen Jong Almere twee gele kaarten voor praten, en is voor één wedstrijd geschorst. Eef van Riel, die in Almere wegens een blessure ontbrak, is weer fit. Shannon Carmelia ontbrak vorige week wegens interlandverplichtingen. Ook hij is terug.

Kevin de Visser is tot de winterstop uitgeschakeld. In januari hoopt trainer Ted Verdonkschot ook weer te kunnen beschikken over Ali Akla. Yannick Cortie is ook op de weg terug.

LASTIG
HHC Hardenberg is traditioneel een lastige tegenstander voor IJsselmeervogels. Van de acht uitwedstrijden die de Rooien in Salland speelden werden er vijf verloren. Twee keer gingen de punten mee naar Spakenburg. Toch wil Ted Verdonkschot niets weten van een complex. "De meeste nederlagen waren toen ik trainer was bij HHC", lacht de oefenmeester die ruim drie jaar werkte op de Boshoek. "Dat ik nu niet meer. Dus."

Sinds Gert-Jan Karsten, die ooit trainer was van het tweede van Vogels, aan het bewind staat bij HHC, speelden beide ploegen één keer tegen elkaar in Hardenberg. Vorig seizoen werd het 0-0.

HHC Hardenberg - IJsselmeervogels is het duel tussen de nummer acht en twee van de competitie. IJsselmeervogels is al vier duels ongeslagen, voor HHC kwam voor week een einde aan een reeks van vier duels zonder nederlaag. Bij koploper AFC werd met 2-1 verloren.

Het duel begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen bij Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -