Matthijs Blijham terug in selectie Hercules

Matthijs Blijham
Matthijs Blijham © Geert Lommers
UTRECHT - Matthijs Blijham zit zondag voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie van Hercules. De verdediger van de Utrechtse Derde divisionist is hersteld van de blessure die hem al sinds augustus langs de kant hield. Ook Luc den Otter is na lang blessureleed weer beschikbaar.
Trainer Jochem Twisker kan nog niet beschikken over Colin Broers. Ook Enrique Emerencia en Lars Raayen zijn wegens blessures niet beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen ADO'20. Daarmee treft Hercules voor de derde keer in vier weken een ploeg uit de top vier.
Het lijkt erop dat Hercules het lek boven heeft. De Utrechters zijn nu drie duels op rij ongeslagen. In die mini-reeks werd nummer twee Jong Volendam verslagen en werd gelijkgespeeld tegen koploper TEC.
Hercules kan goede cijfers overleggen over thuisduels tegen ADO'20. In het seizoen 2014/2015 tsonden beide ploegen in de Topklasse voor het eerst tegenover elkaar. Hercules won toen met 2-1. De tweede ontmoeting was vorig seizoen. ADO'20, getraind door voormalig IJsselmeervogels-aanvoerder Raymond Bronkhorst ging toen op Voordorp met 7-1 over de knie.
ADO'20 staat vierde en verloor dit seizoen pas twee keer. Hercules is tiende met een achterstand van zes punten op de tegenstander van zondag. Bij winst op ADO'20 begint Hercules goed aan de tweede periode en haakt het aan bij de subtop.
Hercules - ADO'20 begint zondag om 14.00 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.