Selimi schiet Spakenburg in jubileumklassieker langs Kozakken Boys

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie Kozakken Boys verslagen. De Blauwen kwamen nog op 1-0 achterstand, maar won uiteindelijk met 2-1.
De twee ploegen gingen met een 1-1 stand de rust in. Kozakken Boys was na 12 minuten op 1-0 voorsprong gekomen via Leon Bot. Zeven minuten voor het einde van de eerst helft was het Argjend Selimi die met zijn tweede kans van de wedstrijd de 1-1 maakte.
John de Wolf:"In de eerste helft stonden we niet goed in onze organisatie"
Na iets meer dan twintig minuten spelen in de tweede helft was het opnieuw Selimi die scoorde. Nick de Bondt, die ook al de assist bij de 1-1 verzorgde, gaf de bal voor en Selimi werkte hem binnen: 2-1.
12' Leon Bot [0-1]
38' Argjend Selimi [1-1]
67' Argjend Selimi [2-1]
Argjend Selimi:"Tweede helft gaven we niks meer weg"
Het was de 25e keer dat Spakenburg het op De Westmaat opnam tegen Kozakken Boys. Spakenburg klimt door de winst naar de vijfde plek in de Tweede Divisie.