Hercules doet zichzelf tekort en verliest

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - Hercules heeft zondag het thuisduel in de Derde Divisie B tegen ADO'20 verloren. De Utrechters gingen in eigen huis met 4-2 onderuit.
Verslaggever Mark Kloostra over de nederlaag van Hercules
Na elf minuten kwam Hercules op achterstand. Jesper de Vree wist de bal in het Utrechtse doel te werken. Lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten. Wouter Kenemans trof vijf minuten later doel: 1-1.
Conner Blöte:"Dit is zonde"
In de 71e minuut kon Hercules opnieuw de achtervolging inzetten. Invaller Sead Mazreku bracht ADO'20 opnieuw op voorsprong. Hij maakte de 2-1. Opnieuw hield ADO'20 de voorsprong niet lang vast. Tyrone Fonville kon de bal in de 78e minuut binnenwerken na een assist van Matthijs Blijham. Blijham was even daarvoor ingevallen, hij maakte zijn rentree na lang blessureleed. Een minuut na de 2-2 werd er opnieuw gescoord. ADO'20 kwam voor de derde keer op voorsprong. Ditmaal was het Meraj Allahdad die scoorde.
Hercules ging vervolgens opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. Het zesde doelpunt van de dag viel echter in de laatste minuut van de wedstrijd aan de andere kant. Jesper de Vree wist voor de tweede keer te profiteren van een blunder van doelman Fons Mulder: 4-2.
Jochem Twisker:"We minimaal een punt verdiend"
11' Jesper de Vree [0-1]
16' Wouter Kenemans [1-1]
71' Sead Mazreku [1-2]
78' Tyrone Fonville [2-2]
79' Meraj Allahdad[2-3]
90+3' Jesper de Vree [2-4]
Hercules staat in de Derde Divisie in de middenmoot.